Limic Oy on LED valoihin erikoistunut myynti- ja maahantuontiyritys. Meillä on pitkä kokemus LED-valoista ja olemme alan pioneereja. Tutkimme LED valojen käyttöä valaistukseen jo 1990-luvun loppupuolella, mutta silloin LED komponentti ei ollut vielä riittävän tehokas käytettäväksi yleisvalaistukseen. Ongelma ratkesi 2000-luvun alkupuolella niin sanottujen teholedien tultua markkinoille. Vuonna 2004 Limic Oy teki ensimmäisen prototyypin yleisvaloksi soveltuvasta LED valosta, ja se tuotiin markkinoille vuonna 2005.

Alusta saakka olemme panostaneet tuotteiden laatuun ja mm. miellyttävään värilämpötilaan. Ensimmäinen LED valomme oli lämmin valkoinen, koska totesimme jo silloin, ettei alkuaikojen kylmän valkoinen LED -valo sovellu värilämpötilan kylmyytensä tähden lainkaan kotien yleisvalaistukseen. Muutaman vuoden kuluttua toimme markkinoille uuden oman tuotteen, jossa värilämpötila oli puhtaan valkoinen (neutral white), todennäköisesti ensimmäisenä Suomessa.

Testaamme ja mittaamme kaikki myymämme tuotteet huolellisesti. Mittauksiin kuuluu mm. tuotteiden valomäärä, spektri sekä niiden kuluttama sähköteho ja tuotteiden lämpötilat eri kohdissa. Joissakin asioissa (kuten vaatimustenmukaisuus ja EMC testit) joudumme kuitenkin luottamaan valmistajan vakuutukseen (Declaration of conformity). Kaikista maahantuomistamme tuotteista tutkitaan mm. rakenteiden sähköturvallisuus eli mittaamme eristysvastuksen ja läpilyöntijännitteen jne. Ulkokäyttöön tarkoitetuista tuotteista tarkistetaan rungon asianmukainen tiivistys/suojaus, sekä käytettyjen materiaalien soveltuvuus.

Yrityksellämme on pitkät perinteet LED valoalalla, ja olemme olleet alan kehityksen kärjessä aina sen alkutaipaleelta lähtien. Vuosien saatossa saatu kokemus, niin omista kuin maahantuomistamme LED valoista on täysin käytettävissänne ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella.